Ervaringen

 Naam: F. 5 jaar

Coachingsvorm: Kinderpaardencoaching
 
Ervaring:  
Mijn zoontje van 5 heeft een sessie mogen doen. Er was direct een fijn contact tussen Leontien en hem. Fijne omgeving, fijn in de natuur, zonder al te veel afleiding. Door spelenderwijs bezig te zijn en dan vragen stellen aan hem, kwam er al snel dingen naar boven die dwars zitten of moeilijk zijn. En wat is Baldur dan een heerlijk hulpmiddel. Lekker buiten bezig zijn, met een paard spelen, waar kun je nou een paard parkeren in je zelf gemaakte garage?

Ja echt een aanrader voor iedereen, er wordt in korte tijd veel bereikt!
Nogmaals hartelijk dank!


 Naam: Johanna, 74 jaar.

Coachingsvorm: Paardencoaching volwassenen
 
Ervaring:  
Ik vond het een hele indrukwekkende ervaring. Ik kijk er met veel plezier op terug en denk nog vaak aan Baldur en de fijne begeleiding die jij gegeven hebt.
 

 Naam: S. K

Coachingsvorm: Paardencoaching volwassenen
 
Ervaring:  

 

Vanmiddag een fijne en leuke coaching gehad van Leontien en Baldur.
Voelde mijzelf erg op mijn gemak bij Leontien, Dank je wel en Baldur wat ben jij een lieve en fijne pony,. Het heeft mij geholpen, ook bepaalde dingen laten inzien en waar ik aan kan werken.
Het was echt een hele leuke en fijne ervaring, ik zou dit zeker kunnen aanraden aan iedereen het kan bij veel mensen en kinderen helpen.
Dank je wel Leontien en Baldur.

 

 Naam: C. (♀ ; 10 jaar)

Coachingsvorm: Kinderpaardencoaching
 
Ervaring:  Hoi ik ben 10 jaar en ik deed de sessie met leontien en baldur. Ik vond het heel leuk en Baldur was zoo lief, en door hem had ik niet door dat we eigenlijk aan het praten waren, dit vond ik erg fijn. Je bent ook heel de tijd bezig en dan gaat alles vanzelf. Soms deed Baldur een beetje eigenwijs wat ik wel grappig vond. Ik vond leontien ook super lief en aardig! Eigenlijk is praten niet zo leuk maar op deze manier wel. Groetjes anoniem 
 

 Naam: S.K.

Coachingsvorm: Kinderpaardencoaching
 
Ervaring:  
Gisteren heeft mijn dochter een sessie gehad met Baldur en Leontien, ze vond het van te voren ontzettend spannend maar Leontien wist haar bij de eerste kennismaking direct op haar gemak te stellen! Het was een leuke/ontspannen sessie, spelenderwijs en intussen toch zeer doelgericht! Het was een fijne ervaring, dankjewel hiervoor Leontien en Baldur! 🙂
 

Naam: I. (♂ ; 10 jaar)
Coachingsvorm: Kindercoaching
 
Ervaring:  
Ik vond het best wel leuk en ik vertrouw haar dat ze mijn geheimen veilig bewaard die niemand anders weet. ik vond het best wel spannend in het begin maar dat ging snel goed. ik vind Leontien een aardig persoon!
 

Naam: P.K.

Coachingsvorm: Kinderpaardencoaching
 
Ervaring:  
Mijn zoontje van 7 jaar heeft twee sessies mogen hebben met Baldur en Leontien. Hij uit zijn emoties zelden, hooguit uit hij ze bij mij als moeder. Vele specialisten hebben geprobeerd bij zijn emoties te komen maar zijn hier zelfs na maanden behandelingen en observaties niet in geslaagd. Bij Baldur kwamen de emoties al bij de eerste keer los.

Helemaal geweldig om te zien wat zo'n paard in combinatie met een goede en lieve coach in zo'n korte tijd los kan maken bij mijn zoon.
...Mijn zoon vond het heel erg leuk en fijn gaf hij aan en vraagt regelmatig wanneer hij Baldur weer mag zien!

Bedankt en ga zo door!


Naam: A.S.
Coachingsvorm: Kinderpaardencoaching
 
Ervaring: 
Onze zoon heeft een prachtige middag gehad. Leontien is een open en fijne vrouw bij wie je je meteen op je gemak voelt en goed aanvoelt hoe het aan te pakken. Mijn zoontje is bij haar geweest voor een proefsessie, dit is nu 2 maanden geleden en ik hoor nog regelmatig van hem hoe graag hij weer terug wil! Daarnaast vond ik het ook erg fijn dat ze de tijd en energie steekt in hulp/advies voor evt vervolg sessies. Wij zijn echt alleen maar lovend!Leontien heeft meteen door waar op te focussen en hoe het aan te pakken. Een echte aanrader!!!
 

Naam: I.J
Coachingsvorm: Paardencoaching volwassenen
 
Ervaring: 

Zo'n lief mens leontien. Je weet wat je doet. Je paardje is fantastisch. Zo mooi hoe hij mijn pad wist te wijzen.Ik had er echt wat aan. Om mijn verdriet af te sluiten en me te gaan focussen op mijn pad kinderen helpen  Bedankt x
 

Naam: F.J 
Coachingsvorm: Kindercoaching 
 
Ervaring: Een coach waar je je gelijk bij op je gemak voelt (ook kinderen). Weet de vinger op de zere plek te leggen zowel bij ouder als kind. Een aanbeveling waard !!
 

Naam: J.L
Coachingsvorm: Paardencoaching volwassenen
 
Ervaring:
Ik had het geluk om kennis te maken met Leontien in een voor mij moeilijke periode. Ik vond het erg bijzonder. Vooral dat het paard meteen spiegelde dat ik doodmoe was door naast mij in slaap te vallen. Het troostte me en legde haar hoofd op mijn schouder, op een gegeven moment hief ze zelfs een been om rond m'n benen te slaan. Ik kon door wat het paard spiegelde duidelijker voelen wat de kern van mijn probleem: o.a. burnout was. Leontien had ook veel geduld ...echt een waardevolle ervaring!
 

Naam: E.J.A
Coachingsvorm: Paardencoaching volwassenen
 
Ervaring:
Heel enerverend! Wat ze vroeg kwam er ook uit. Ik kon me niet verbergen zowel naar het paard als naar de coach. Ik was eerst terughoudend maar daarna kwam alles los wat binnen in me vast zat. Daarna kwam de rust wat het paard ook aangaf. Ik vind/vond het een hele gewaarwording en goeie coaching.
 

Naam: Ilse
Coachingsvorm: Paardencoaching volwassenen
 
Ervaring:
Leontien heeft een hele open blik daardoor wist ze me al snel gerust te stellen van we gaan gewoon kijken hoe het loopt. Go with the flow!! Door bij Baldur te staan kwam ik tot inzicht dat ik inderdaad het type ben dat liever vooruit dan achteruit kijkt en ik ga af en toe te snel/teveel hooi op mijn vork. Ook was er een irritatie/twijfel in de toekomst. Dat klopte ook ik twijfelde in hoeverre mijn huidige werk te combineren met mijn bedrijfje als zelfstandig ondernemer. Leontien wist daar een leuke opdracht mee ik mocht 2 attributen uitzoeken (steen voor huidige baan en schaaltje voor de nieuwe uitdaging als zzp-er) en deze in de bak neerleggen. Ik ging op m’n hurken zitten bij het ene attribuut wat stond voor mijn huidige werk en moest gaan voelen wat er speelde. Baldur kwam en hij knabbelde aan m’n schouder, zo kwam ik tot het inzicht dat er een zware last op mijn schouders rustte.  
 
Toen ik begon over de moeizame relatie met een familielid kwam Baldur prompt voor me staan en stond ik neus aan neus met hem. Hij keek recht in mijn ogen alsof hij wilde zeggen je moet je pijn onder ogen komen en los laten. Door deze actie van hem moest ik heel erg huilen. Hij liet z’n kop zakken en gaf me allemaal kusjes op m’n arm en been. Dat vond ik zo bijzonder. Hij troostte me echt en nam m'n spanning waarschijnlijk weg.
 
Daarna liep hij weg ging op de grond liggen en rollen. Ook dat vond ik heel bijzonder dat hij ging liggen terwijl ik daar gewoon zat.Daarna kwam hij terug en echt ik kan nog steeds niet geloven eigenlijk wat hij deed. Hij trapte op het schaaltje zodat het schaaltje omviel en bovenop de steen kwam te liggen. Daarna gaf hij me met z’n been een duw. Dus ik dacht al volgens mij moet ik opstaan. En met dat uitgesproken te hebben krijg ik een duw met z’n neus tegen m’n been. Wat voor mij betekende het dat ik beide banen kan combineren. Heb vertrouwen en ga ervoor. Ik vond het zo bijzonder. Toen was er rust en was het "goed".
Wat een prachtige ervaring!