Over Coach leon10

Aangenaam kennis te maken, ik ben Leontien!
In 1984 ben ik ter wereld gekomen te Dordrecht. Na een aantal verhuizingen richting het zuiden ben ik uiteindelijk neergestreken in Middelburg. Ik woon samen met mijn vriend en “je weet wel kater” Timo.

Als klein meisje wist ik het al: “als ik later groot ben wil ik graag met kinderen en hun ouders werken!” Met dat doel voor ogen ben ik de opleiding sociaal pedagogisch werk gaan doen, met daarop volgend de opleiding: sociaal pedagogische hulpverlening.
In de jaren na mijn opleidingen heb ik veel werkervaring opgedaan in de jeugdzorg. Zo heb ik gewerkt bij gezinnen thuis als opvoedingsondersteuner/begeleider maar ook als begeleider in logeerhuizen voor kinderen met een verstandelijke beperking en autisme. Tevens heb ik een aantal jaar als pedagogisch medewerker op een kinderafdeling van een ziekenhuis gewerkt. Al jaren heb ik de droom om een coachpraktijk te starten voor ouders en kinderen en zo besloot ik de opleiding tot kindercoach te volgen.

Vanaf jongs af aan was ik al een echt “paardenmeisje”. In 2006 kocht ik IJslander Baldur, mijn maatje voor het leven. Hoe mooi zou het zijn om mijn passie voor paarden te combineren met het werken met volwassenen en kinderen. Om deze droom te verwezenlijken startte ik een opleiding tot paardencoach en daarop volgend een opleiding tot kinderpaardencoach.

Met de kennis en werkervaring die ik heb opgedaan is praktijk ‘Coach leon10’ ontstaan. Je zou mij kunnen omschrijven als een open, puur en levenslustig persoon. Vieren dat je leeft en zoveel mogelijk proberen te genieten van het leven is mijn persoonlijke levensmotto. Dit motto is ontstaan na een heftige ziekteperiode begin 2014. Als je door het oog van de naald gaat, kom je erachter dat het leven niet vanzelfsprekend is. Het kan zomaar over zijn alleen staan we daar niet altijd bij stil.
Heftige situaties krijgen we niet voor niks op ons pad. We kunnen ze ‘levenslessen’ noemen. Er kan ook iets positiefs uit ontstaan. Zo heb ik er de kracht door gekregen om mijn droom uit te laten komen en als zelfstandig kindercoach, opvoedcoach en paardencoach aan de slag te gaan. Als coach wil ik je leren om de vlaggen weer op te hangen. Zodat je het leven weer kan gaan vieren!